G16-2: Stortap i jevnspilt kamp

I kveld møtte vi Langhus 2, som vi tapte 1-3 mot i første serierunde. Med solid innsats og hard jobbing, hadde vi et håp om å kunne tukte Langhus på hjemmebane. Kampen begynte jevnt, med Langhus hakket bedre i pasningsspillet. Vi var relativt gode i gjenvinningsfasen, men den avgjørende pasningen fremover ble for upresis. Fem minutter før pause fikk Langhus straffespark, etter at vi hadde vært for sent inne i flere dueller innenfor 16-meteren. De scoret på straffe, men rett etterpå kom vi på et lyn-angrep, der Carl J fikk en flott gjennombruddspasning, og scoret sikkert.

I pausen satte vi fokus på å få opp nøyaktigheten i den avgjørende pasningen, og følge løp. Rett etter pause fikk en Langhus-spiller danse seg gjennom forsvaret vårt med flere to-fotsfinter, før han enkelt satte ballen i mål. De neste 10 minuttene kan forbigås i stillhet. Da scoret Langhus etter enkelt pasningsspill, der vi ikke i det hele tatt følger løpene. Vi var også uheldige med et par klareringer, og dermed stod det plutselig 1-5. På slutten fikk Langhus et billig mål, og da endte det 1-6. Resultatet stod ikke i forhold til spill og sjanser, men vi klarte ikke å demme opp for fintspillende Langhus-spillere, som fikk boltre seg rimelig fritt i en avgjørende 10-minutters-periode. En skuffende 2. omgang av oss, så nå er det nok greit med en pause i seriespillet.

Laget: Achmed, Vegard, Fredrik, Fisnik, Peter, Philip, Mathis, Peder, Henrik Andreas, Mohammad, Aleksander, Jakob P, Sverre, Lukas og Carl Jonathan

Håkon

Legg igjen en kommentar