Bjerkestrand ute med skade!

Backen Nikolai Hansen Bjerkestrand har vært ute allerede i tre uker med overbelastning i lysken, og det ser ut til at han går glipp av også de neste kampene inn mot sommerpausen. Forrige kamp Bjerkestrand spilte var hjemme mot Kjelsås 1. juni hvor Nesodden tapte knepent 1-2.

Slitt hele sesongen
– Jeg har spilt hele sesongen med smerter i lysken, men i de siste kampene har smerten blitt for stor. Hos NIMI fikk jeg vite at jeg har fått en overbelastning i lysken. Oppgaven min nå er å begrense belastningen og gjennomføre tilrettelagte øvelser, forteller backen til nesoddenfotball.no.

Trolig er backen tidligst tilbake i spill borte mot Træff 4. august. Bjerkestrand går dermed glipp av de to viktige kampene mot topplagene Asker og Bærum, samt hjemmekampen mot Molde 2.

Frustrerende
– Det er veldig frustrerende å ikke få spille noe, og det er mye mer nervepirrende å stå på tribunen, avslutter Bjerkestrand.

Legg igjen en kommentar