Nesodden mot Bærum

På de to siste kampene har Nesodden sikret seg fire veldig viktige poeng i serien. Før det sto laget med to poeng på 11 kamper. Marginene har vært en gjenganger, men på de to siste kampene har laget hatt marginene og sikret seg fortjent seier mot Moss og levert enda bedre prestasjon da de ordnet ett poeng borte mot Asker som da var serieleder. På lørdag er det den «nye» serielederen Bærum som kommer på besøk på Berger stadion. Kan det bli flere poeng? Nest siste hjemmekamp før sommerpausen – kjenn din besøkelsestid!

Nesodden mot Bærum
Sted: Berger stadion
Dato og tid: 6. juli kl. 16

Billettpriser:
100 kr for voksne
Barn under 18 år slipper inn gratis.

Parkering:
Parkering foregår ved stadion. Om det blir fullt med biler anbefales det å parkere ved Nesodden Videregående ved Nesoddbanen.

Kollektivt:
Buss 611 fra Nesoddtangen brygge til Berger Stadion.

Kart til Berger stadion: Trykk her!

Akkreditering for presse:
Ta kontakt med Liv Fagernes

Legg igjen en kommentar