Tung dag for Nesodden

(Foto: Ole Christian Eklund)

Nesodden fikk det tøft hjemme mot Bærum.

Lørdag ettermiddag tok Nesodden i mot Bærum hjemme i den stekende sommersola.

Hjemmelaget gikk på banen med mye selvtillit etter å ha slått Moss på Berger stadion, samt tatt poeng mot Asker på Føyka.

God åpning til ingen nytte

De hvitkledde åpnet best, og de første 10-15 minuttene var særdeles positive sett med Nesodden-øyne. Med aggressivitet og gode bevegelser imponerte Nesodden sitt hjemmepublikum, men det var bortelaget som skulle finne veien til nettmaskene.

I det 21. spilleminutt spilte Bærum seg fremover før de vendte spillet mot venstre. Nesodden hang ikke med, og en litt uheldig involvering fra Nesoddens høyreback førte til at de gulkledde tok ledelsen.

_OCE5400

Deretter tok bortelaget over spillet totalt. Bærum skapte flere gode muligheter, og kunne fort økt ledelsen. Nesodden hadde en god mulighet like før lagene gikk til pause, men resultatet stod seg omgangen ut.

Bortedominans

I andre omgang fortsatte Bærum å dominere. Etter kun seks minutter økte Marius Lundemo ledelsen på en dødball. Lars Rønningen Sandbu løftet ballen mot bakre stolpe, og Lundemo klinket ballen opp i nettaket over en sjanseløs Kristian Bjerke som ikke rakk å få opp armene.

_OCE5415

Etter 60 minutter ble Amahl Pellegrino spilt gjennom før han avsluttet godt, og dermed stod det 3-0 til bortelaget.

Etter dette gikk mye av luften ut av Nesodden, og det hjalp heller ikke at Christian Davidsen ble sendt av banen etter at dommeren mente han gikk hardt inn med knottene.

Den siste halvtimen var særdeles lite severdig, og Bærum var mest interessert i å holde ballen i laget og kontrollere inn til en komfortabel seier.

_OCE5431

Heldigvis for Nesodden får de muligheten til å revansjere nederlaget allerede om fire dager, når Molde 2 kommer til Berger Stadion førstkommende onsdag.

Legg igjen en kommentar