G16-1: Nerver og lite innsats ødela i åpningskampen

(Foto: Ole Christian Eklund)

Hamton School-NIF 4-1 (1-0)

Nesoddens utsendte lag til GothiaCup tok ikke ansvar, ei heller situasjonen på alvor da de tapte mot første motstander, Hamton School.

Nesoddens lag var på ingen måte noe dårligere teknisk enn det engelske skolelaget, men innsatsen fra hver enkelt gjorde at NIF ikke holdt mål i denne kampen. NIF hadde alle muligheter til å vinne, men det skal mer til enn to spillere for å få det til.

Kampen minnet mye om andre runde i cup’en mot Askim. Hampton kom i ledelsen i første omgang og i andre økte de til 2-0, men da Henrik Lundquist reduserte til 2-1, følte NIF at de var litt inne i kampen igjen. Men dette varte ikke lenge. Hamton la på to nye mål og punkterte kampen for Nesodden.

Henrik Lundquist og Sjur Sæbjørnsen var de som kom best ut hos Nesodden. Henrik ble dagens spiller.

Lagoppstilling:

_OCE5565(Fra v. bak) Øyvind Nytrøen (C), Dennis Granås, Gard Eliassen, Anta Stinnebom , Ali Rashid (Fra v. foran) Simon Steinsvik, Aleks Rosef, Per Oscar Eklund, Henrik Lundquist, Peter Stai og Simen Godlien.

 

Legg igjen en kommentar