G16-1: Elfsborg ble for sterke

(Foto: Ole Christian Eklund)

NIF – Elfsborg 0-3 (0-1)

Nesodden løftet seg etter gårsdagens fortjente tap, men motstanderen var i en annen klasse og ga NIF ingen muligheter til å produsere noe.

Elfsborg er et av Sveriges beste lag i klassen og rundspillte Nesodden. Men gutta kjempet tappert og hadde en helt annen innstilling til innsats i dag. Til tross for noe skader og to spillere som ikke er med til cup’en var laginnsatsen på topp.

Nesodden hadde en sjanse på frispark som keeper måtte slå til corner fra Øyvind Nytrøen, ellers fikk ikke gutta muligheten eller rom til å spille.

_OCE5629Per Oscar Eklund fikk litt spilletid mot slutten etter en skade fra igår. Forsvaret til Elfsborg var vanskelig å komme igjennom.

Selv med medvind i første omgang ble oppgaven for tung og vanskelig. Gutta var for svake og markeringssvikt i forsvaret ga svenskene tre mål. NIF var klar over overmakten til Elfsborg på forhånd og det var denne kampen de kunne tillate seg å tape og fortsatt kunne komme til A-sluttspill. Med to tap og null poeng blir det B-sluttspill. Men vinner vi i morgen mot Hjulsbro IK slipper vi ny kamp i morgen kveld.

Dagens spillere ble Øyvind Nytrøen, Simen Godlien, Simon Steinsvik og Fredrik Bjørge-Nilsen.

Lagoppstilling mot Elfsborg:_OCE5610(fvb) Gard Eliassen, Emil Lindseth, David Søderstrøm, Øyvind Nytrøen (C), Adrian Tiltnes, Fredrik  Bjørge-Nilsen, (fvf) Henrik Lundquist, Simon Steinsvik, Sjur Sæbjørnsen, Dennis Granås og Simen Godlien.

 

 

Legg igjen en kommentar