G16 -1: Hevet nivået og sikret uavgjort

(Foto: Ole Christian Eklund)

Hjulsbro-NIF 1-1 (0-0)

Nesodden åpnet kampen med å briljere i første omgang. Et selvsikkert og  sultent lag kjempet seg til flere sjanser. 

Både Øyvind Nytrøen  og Peder Sandli var begge nære ved å score på frispark. Men også et fantastisk lagspill gjorde at NIF hadde et klart overtak over svenskene. Nesodden kom til flere avslutninger og var sterke også i forsvaret.

_OCE5645Anta Stinnebom gjorde en av sine beste kamper i år og ble kåret til dagens spiller vel fortjent.

I andre omgang mistet NIF noe av gløden, men holdt fortsatt samme trykk og tempo. Det dalte heller litt på enkeltspillere, men et herlig og godt plassert frispark fra Øyvind Nytrøen fra ca. 20 meter ga Nesodden den ledelsen de så gjerne ønsket. Det som sved mest var at det tok ikke ner enn ca. ett minuttfør det kom en utlikning etter en grov forsvarstabbe. Rett før slutt redder Simen Godlien med en sterk beinparade og hindrer Hjulsbro i å ta ledelsen og sikrer uavgjort.

Lagoppstilling: _OCE5640(bfv) Gard Eliassen, Peder Sandli, Carl J. Thorbjørnsen, Øyvind Nytrøen, Anta Stinnebom, (ffv) Per Oscar Eklund, Henrik Lundquist, Simon Steinsvik, Peter Stai, Aleks Rosef og Simen Godlien.

 

Legg igjen en kommentar