G16-1: Endelig løsnet det!!

(Foto: Ole Christian Eklund)

NIF-Kullavik 2-0 (2-0)

Et skjerpet og fokusert Nesodden rundspillte Kullavik i første play-off og sikret avansement i GothiaCup.

Endelig kunne Nesodden juble over en seier. De hadde kniven på strupen og risikerte hjemreise i morgen. Ali Rashid var endelig skadefri og i knallform. Flere gode enkeltprestasjoner og et kontrollert samspill gjorde at Nesodden kunne spille den fotballen de ønsket. dette ga resultater og innhoppet til Ali betalte seg med to mål mot en mye svakere motstand.

_OCE8034Ali Rashid reddet Nesodden fra hjemreise etter to mål mot Kullavik.

To perfekte assist fra Per Oscar Eklund til Ali Rashid som lett plasserte ballen i mål, pluss en meget god Simen Godlien som presterte sterkt i de få sjansene svenskene fikk blandt annet med en stjerneredning man heller finner på håndballbanen.

Per Oscar Eklund fikk en straffe i andre omgang som ble annulert da han scåret på egen retur da ballen traff stålpen. Dette ble det mye tumulter om på sidelinjen fra motstanderne. Men regelen er klar og målet ble underkjent.

Alikevel var Nesodden overmakten og kunne endelig ta seieren hjem og sikre videre spill i cup’en.

Lagoppstilling: _OCE5692(bfv) Gard Eliassen, Emil Lindseth, Ali Rashid, Per Oscar Eklund, Øyvind Nytrøen, Simen Godlien. (ffv) Henrik Lundquist, Simon Steinsvik, Peter Stai, Anta Stinnebom og Adrian Tiltnes.

Legg igjen en kommentar