Kattegat Cup: G14 i finalen!

Etter en noe ruskete start på cupeventyret gikk Nesodden i dag hele veien til B-finalen i Kattegat Cup.

– Etter to gode og en dårlig kamp i gruppespillet var vi i dag klare for kvartfinale mot Frøiland, et lag vi møtte i finalen i 2012 hvor vi vant 10-9 på straffer. Under dagens kamp har vi full kontroll fra første sekund, lar de aldri true oss og drar i land en 1-0 seier. Senere på dagen møter vi ØVI/TTB, et dansk lag det viser seg vi skal dominere fullstendig og feier de av banen med 8-0 etter tidenes beste vingspill og utrolig lite egoisme (som det lett kan bli når målene renner inn), forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no

Dermed møter Nesodden G14 svenske Lilla Tresløf i finalen. Kampen spilles ikke tidligere enn kl 08.00 søndag for de som skulle befinne seg i Grenaa.

NB: Resultatene for de andre Nesodden-lagene har dessverre ikke undertegnede oversikt over.

Legg igjen en kommentar