G14: Vinnere av B-finalen!

GRENÅ (Nesodden 3-2 Varberg): For andre året på rad vant laget til trener Tommy Strand B-finalen i Kattegat Cup. Laget tok en fortjent 3-2-seier i cupens siste kamp.

Med finaleavspark kl. 08, og bosted 30 min unna arena, ble det tidlig opp for gutta i dag og stor spenning knyttet til om det ville gjøre noe med innsatsen i kampen. Klokken ringte 05:30 om morgenen og kl. 07 satt alle i bilene på vei til stadion. Årets motstander ble vi kjent med i fjor da vi møtte dem i gruppespillet hvor resultatet ble 2-2. Vi var derfor innstillt på en tøff og jevn finale.

Det skulle imidlertid vise seg at vi var et klart bedre lag enn Varberg. Gutta dominerer 1. omgang fra avspark og spiller stort sett på Varbergs halvdel. På en corner stiger Mads opp og «hofter» den inn ved stolpen. Presset vedvarer og når det er 3 minutter til pause nærmer Varberg seg 16-meteren for første gang og setter inn 1-1 – blodig urettferdig, rett og slett. 2. omgang starter som den første med dominans og massivt press, men etter 5 minutter er Varberg frempå og setter inn 1-2. Gutta får tenning og maler på for utlikning som kommer 15 minutter før slutt etter et skudd fra Erik.

Med 5 min igjen kommer den utrolig deilige 3-2 goalen på en corner av Mads, hans andre for dagen. I det hele var det spillemessig totalt overlegent og vi forsvarte seieren fra 2012. Utrolig stolte og fornøyde gutter er nå på vei hjem med en ny pokal fra Kattegat og gleder seg til å ta fatt på høstsesongen som starter om tre uker….

Hilsen fra trenerteamet Marius, Hanne og Tommy.

Legg igjen en kommentar