G15: Oppsummering Norway Cup

Nesodden G15 deltar i år med to jevngode lag i Norway Cup, med påfyll av enkelte G16-spillere for å få to lag med nok spillere. Begge lagene er nå ferdigspilt med innledende gruppespill. Her er en foreløpig oppsummering av trener Klaus Wiik:

G15 stiller med 2 mixed lag i årets Norway Cup i klassen for G15/G16. Lagene består av spillere fra G15.1 og G15.2, i tillegg har vi tatt med noen spillere fra G16.1 som var ivrige på å spille fotball i sommerferien. Et kjærkomment tilskudd til litt tynne tropper som følge av ferie.

Lag 2 spilte sin første kamp søndag ettermiddag, en kamp de løste overraskende godt rett etter ferien. Gutta vartet opp med topp innsats og mye bra spill og med gode bevegelser og godt balltempo. Innsatsen og det gode spillet ble belønnet med 3-0 seier over Fjellhamar 2 og en optimal start på cupen. Mandag ettermiddag var det Radøy/Manger som skulle bekjempes. Igjen vartet gutta på Lag 2 opp med fin fotball og topp innsats, med 4-1 seier og den andre seieren på rad var de allerede klare for a-sluttspillet. Tirsdag ettermiddag stod det utenlandsk motstand på motsatt banehalvdel for Lag 2. Det er alltid knyttet litt spenning til møter med utenlandske lag og det er en fin erfaring å få med seg. Keflavik FC 2 fra Island skulle likevel vise seg å bli et nummer for store, bokstavelig talt. Selv om våre gutter gjorde så godt de kunne og fortsatte trenden med både fint spill og topp innsats gjennom to fulle omganger var islendingene jevnt over litt høyere, litt sterkere, litt raskere og litt tøffere. Til pause lå NIF guttene under med hele 0-4, men hever seg noe i 2. omgang og klarer her 1-1 som gir 1-5 totalt sett. Videre til a-sluttspill er de endog og det er en god prestasjon! 1/64-finalen spiller de på Rustad onsdag morgen.

Lag 1 hadde sin første kamp mandag morgen og møtte interkretslaget Skedsmo FK 1. Dessverre bruker våre gutter 10 minutter på å komme i gang og ligger da allerede under 0-2. Når de først skrur på bryteren tar NIF gutta over, styrer det meste av banespillet og har god kontroll, men uten å komme til de store sjansene. En redusering er de klarer å skape og dermed ender det med 1-2 tap i den første kampen. Tap til tross kan vi se oss godt fornøyde med prestasjonene i store deler av kampen. Samme ettermiddag møtte vi Askøy FK 2. Et godt og fysisk sterk lag. Selv om bergenserne hadde hatt spillefri på formiddagen og stilte med friske bein hadde dette blitt en tøff kamp å vinne. Men, forskjellen ble nok større av at våre gutter hadde en kamp og 3 1/2 time i solen. Med 1-4 tap mot Askøy var det klart at Lag 1 skulle til b-sluttspill, uten at dette i seg selv var noen stor nedtur. Tirsdag morgen gikk turen til Ekeberg for siste gruppespillkamp. Sykkylven måtte slås for å unngå 1/64-finale kl 0800 onsdag morgen. Gutta i hvitt og sort starter bra, har et enormt trykk og skaper flere gode sjanser, men uten å få uttelling før vi får frispark på omtrent 30 meter. Etter dette slipper gutta Sykkylven inn i kampen og de reduserer både en og to ganger, før seiersmålet settes i sluttminuttene. Cup er cup og ballen er rund, den svakeste prestasjonen ga den første seieren. Med 3-2 skal Lag 1 spille 1/32-finale i b-sluttspillet onsdag kveld.

Spillere G15 Lag 1
G15_1_NIF
Bak fra venstre: Aleksander (G16), Sander D, Daniel, Niklas W, Carl (G16), Christoffer A, Fredrik K, Simen (G16)
Foran fra venstre: Thomas H, Ali (G16), Hadi A-H, Edvart H, Gard (G16), Oscar A, Herman T, Sander M
Ikke tilstede: Adrian (G16) + trenere: Klaus W, Morten M, Trygve A

Spillere G15 Lag 2
NC-G15-16-Lag-2
Bak fra venstre: Erik M (trener), Sivert E, Martin M, Simon (G16), Henrik (G16), Marius G, Jonas A, Mathias B, Kristoffer E, Vidar S (trener)
Foran fra venstre: Sjur S, Bendik T, Markus F, Tobias G, Fredrik B, Kristian B, Simen H
Liggende foran: David (G16)

Legg igjen en kommentar