Nesodden har sikret seg en ny spiss!

I overgangsvinduets siste øyeblikk sikret Nesodden seg spissen og drøbaksgutten Richard Falk-Larsen fra Follo FK. Richard har denne sesongen spilt for DFI på lån fra Follo, men har nå valgt å gå til Nesodden etter å ha avsluttet arbeidsforholdet med Follo.

Skal overleve i andredivisjon
– Jeg skal kjenne på et nytt miljø her hos Nesodden, for jeg har hatt litt dårlig motivasjon. Nå håper jeg at dette kan gi meg lysten på fotball igjen, forteller spissen til nesoddenfotball.no.

– Det har vært litt varierende det jeg har sett av Nesodden, men de har hatt gode kamper hvor de har tapt så jeg håper at jeg kan bidra med å vinne kamper og holde Nesodden i andredivisjon. Begynner vi å vinne kamper så klarer vi det, avslutter Richard Falk-Larsen.

Richard var førstevalget
– Det har vært viktig for oss å få en spiss til laget, for vi har skade på Kim Viken og Tallak Bright-Taylor. Michael Vermes måtte ut med kneskade, og Haaken Munthe-Kaas er i militæret så det er tynt med angrepsspillere om dagen. Nå har vi fått førstevalget vårt på plass i Richard. Han er en type som jeg vet ønsker å være hos oss, så jeg er veldig glad for at han blir med oss framover, forteller en fornøyd Håvard Lunde til nesoddenfotball.no.

– Richard har god fart, en type som er flink til å avslutte mellom stengene. Det passer veldig godt å ha en slik type i laget når vi har en såpass ballspillende midtbane hos oss som kan tre igjennom til Richard, hvor han har kvaliteten til å stikke ifra forsvarerne og score mål, avslutter Håvard Lunde.

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar