G14-1: Storseier i første «høstkamp»!

BERGER STADION (Nesodden – Klemetsrud 11-3): Etter en lengre sommerpause i serien var G14 igang igjen med høstsesongen søndag 18. august på Berger Stadion. Det ble en målfest uten sidestykke for de hvitkledde vertene.

Nesoddens gutter 14-lag, godt ledet av Tommy Strand, tok i dag en overbevisende seier etter at laget hadde slått gjestene hele 11-3. Dermed tar laget trolig ledelsen i høstserien av 2. divisjon avdeling 5 etter at lagene har spilt ferdig sine kamper.

Fornøyd tremålsscorer
– Vi styrte kampen fra start, og sånn fortsatte det faktisk hele kampen, forteller kaptein og tremålsscorer Casper til nesoddenfotball.no.
Casper

Laget leverte strålende prestasjon når de tok førsteplassen i B-sluttspillet for gutter ett år eldre enn dem selv i Danmark i sommer, og begynner dermed høstsesongen med et overbevisende resultat.

Tommy Strand: -Hyggelig at vi vinner!
– I dag starta klatringen opp mot førstedivisjon igjen for G14-1 som fikk en tøff vårsesong og rykka ned. Høstens første hinder var Klemetsrud-1 som vi hadde lite kjennskap til. To av tre stoppere ute før start gjorde at vi måtte omrokkere litt i rekkene, men fant en 11`er vi satte vår lit til. Etter 10 minutter kommer 1-0, satt inn av Markus som desverre måtte ut fem min senere med løs tann og verandaleppe. Vi kjører 1. omgang fullstendig og går til pause med komfortabel 5-2 ledelse. Klemetsruds to mål kommer de få gangene de er over midten. Andre omgang starter litt rustent, men vi finner roen og kontrollen etter fem minutter og fortsetter råkjøret mot motstanders mål. Etter 2×35 minutter teller vi 11-3 seier, et resultat som etter spill og sjanser er veldig beskjedent… Men det hyggelige er at vi vinner, kjører på uansett stilling, godt samspill og hele åtte forskjellige gutter i målprotokollen, forteller trener Tommy Strand til nesoddenfotball.no.

Laget fra start:
Daniel F.
Jesper P. – Mads V – Isac G. B. – Fritjof G.
Erik K. M. – Sondre A. – Casper d. C. – Kristian S. – Markus B. S.
Simon D.

Målscorere:
Casper – 3 mål
Simon – 2 mål
Eivind – 1 mål
Isac K. – 1 mål
Isac G. – 1 mål
Kristian – 1 mål
Sondre – 1 mål
Markus – 1 mål

Legg igjen en kommentar