G16-2: Seier mot Sagene i viktig bortekamp

Tirsdag kveld spilte G16-2 mot Sagene G16 på Bjølsen kunstgress, og vi dro i land seieren etter mye god kjemping og tidvis godt spill.

Vi kom godt igang, og Lukas fikk en kjempemulighet etter noen få minutter, men det ble med forsøket. Rett etterpå kom vi på et strålende angrep, som ble satt opp av Mohammad og Anta på venstrekanten. Ballen gikk raskt langs bakken, og på 14 meter kom Lukas stormende og banket ballen opp i keepers venstre kryss. Strålende spill, og en fantastisk avslutning. Sagene kom mer med i kampen, og hadde en periode mye av spillet, uten å komme til de store sjansene. På en sjelden visitt foran Sagenes mål fikk Peter ballen på kanten av 16-meteren, og plasseret ballen glimrende over keeper og i motsatt nettvegg. En kald-dusj for Sagene, men viktig for oss, og 2-0 til pause.

2. omgang var jevnspilt, men vi hadde de farligste mulighetene. Halvveis i omgangen scoret imidlertid Sagene et merkelig mål, og de fikk blod på tann. Vi forsvarte oss imidlertid godt, og kom til flere gode muligheter utover i 2. omgang, da Sagene lå igjen med 5-6 spillere på topp for å få en utligning. Vi holdt stand, og sikret en fortjent og viktig 2-1 seier på bortebane.

Honnør til hele laget for hard jobbing over hele banen, men ekstra pluss i boka til Peter, Fredrik og Jakob, som renset unna det som kom da Sagene presset som hardest.

Laget: Tinius, Peter, Vegard. Mathias. Fredrik. Jakob, Fisnik, Aleksander, Peder, Anta, Carl Jonathan, Erik A, Åsmund, Omar, Ridwan, Mohammad, Lukas, Sigmund.

Håkon

Legg igjen en kommentar