G13-1: Tap mot Bøler

HARALØKKA KUNSTGRESS: «MED 10 MANN EN OMGANG, ETT MEGET EFFEKTIVT BØLER LAG, BLE DET EN FOR LITE»

Av Magnar Glimsdal

Vi skal være varsomme med å si at ett lag vinner ufortjent, men at ett lag taper unødvendig kan vi helt klart si etter kampen onsdags kveld.

I går møtte vi Bøler som vi hadde tapt mot i Cupen men slått dem 6-0 i serien 13 mai. De lå likevel bare to poeng bak oss på tabellen, så at dette var en viktig kamp å vinne var helt klart,

Og gutta gikk rett i angrep og det tok bare 30 sekunder før Adrian avfyrte den første kanon, skuddet gikk dessverre utenfor, Adrian skulle få flere varierende arbeidsoppgaver denne kvelden skulle det vise seg. Preben på høyre kant åpnet friskt, sørget for at vi fikk corner etter 3 min og etter 6 min legger han nydelig inn men ingen får satt den inn i kassa. På midtbanen jobber Mikkel og Oskar i herdig, sammen med Max sørger de for at ballen er mest på Bølers banehalvdel.

Etter 10min for Casper til ett skudd som stryker utsiden av stolpen, akk så nære.

Men så skjer det som ofte skjer i fotball kamper, i Bøler første reelle angrep så scorer de og de leder 1-0, og samtidig blir vår gode midtstopper Carl skadet og må «bæres» ut av banen, da blir Adrian flyttet inn som midtstopper, og sammen med Kaptein Fridtjof rydder de opp i midtforsvaret, backene Trym og Jørgen har forholdsvis god kontroll selv om det av og til glepper litt, men da skal sant sies at Bøler hadde en utrolig rask angriper som stadig skapte trøbbelfor våre gutter. Men våre gutter er stadig på gode løp men fem minutter før første omgang er over så scorer Bøler nok engang, i mot spillets gang, og legger på til 2-0 !!

BØLER HAR SCORET 2 MÅL PÅ 3 SJANSER !! Snakk om effektiv fotball !! Minuttet før slutt sender Magnus i vei ett langskudd, men dessverre over. Lagene går til pause med 2-0 til Bøler.

Andre omgang starter friskt og dramatisk, det er kun gått fire minutter når Magnus snapper opp ett utspill og alene med keeper for keeperen slått ballen til corner, etter corneren klarerer Bøler ballen og går rett i angrep ! Bølers raske spiss kommer alene mot Ludwig og for å hindre scoring kan ikke Ludwig gjøre annet enn å legge gutten i bakken uten for 16 meteren, mål ble det ikke ! Men dommeren «belønnet» Ludwig med rødt kort !! Vi var redusert til 10 mann !! og det var over 30 minutter igjen !! Da er det godt å ha en Adrian på laget, fra sin plass i midtforsvaret tar han nå plass i målet (han kan alt den gutten)

Gutta biter tenna sammen og kjemper tappert videre Tom –Rune vil at gutta skal trå til enda mer i duellene !! Dette kan vi klare hvis vi bare vil !!

Og sannelig skjer det etter 9 min for Magnus til ett kanonskudd fra ca 30m (allerede nominert til åretsmål) og i vinkelen fyker ballen og vi har redusert til 1-2 !.

Og nå er det en periode som vi fører kampen selv med 10 mann, Casper har nok ett skudd som går like utenfor, Men så skjer det igjen i omgangen 20 min, på ett sjeldent Bøler angrep skal spissen deres legge inn ballen men den får en snodig bue og daler inn i målet vårt, nei og nei !! 1-3 og nå som vi hadde taket på kampen. Gutta blir litt satt ut, men rister av seg skuffelsen og kjempe videre, men Bøler er frampå på kontringer når vi presser på. I det 27 min nikker Bøler i tverrliggeren men vi er frampå en flott kontring, Magnus får tak i ballen sender en stikker til Leo, som veldig kaldt og rolig ruller ballen forbi keeper og vi har redusert nok engang stillingen er 2-3 og 5 minutter igjen, men det blir ingen flere sjanser og kampen ender med ett 2-3 tap for våre gutter.

Vi føler nok at det var ett unødvendig tap , vi førte kampen selv med 10 mann hadde vi bare vært på ballen enda raskere så hadde seieren vært vår, men men vi for la det gå utover Hasle Løren i neste kamp.

Legg igjen en kommentar