G16-2: Tung kamp på humpete underlag

Det ble en tung kamp mot Sterling på Ekeberg gress tirsdag kveld. Den humpete banen innbød ikke til finspill, men vi var enige om å prøve å ha kontroll på ballen.

Kampen begynner dårlig for vår del, og Sterling scorer meget enkelt etter 5 minutter. Deretter fikk de to mål til før halve 1. omgang var spilt, og dette skyldtes kommunikasjonssvikt i de bakre rekker hos oss. Vi tilrev oss imidlertid overtaket i kampen, og hadde flere gode muligheter. Etter 25 minutter fikk vi et soleklart straffespark, etter at Øystein var blitt lagt i bakken etter et fint raid. Øystein tok selv straffen, og scoret sikkert. Resten av omgangen var jevnspilt, men det var vi som prøvde å spille fotball.

I pausen ble vi enige om at kommunikasjonen bakerst i laget måtte bli bedre, ved at vi måtte snakke sammen, samt trøkke til i duellene. Igjen var det vi som spilte oss frem til store sjanser, men ballen ville bare ikke i mål. På slutten av kampen la vi om til 3 på topp, med risiko for kontringer. Kontringene kom, og Sterling scoret 2 ganger etter ubesluttsomhet hos oss. Dermed endte det 1-5.

Resultatet står overhode ikke til kampbildet, men det gjelder å sette sjansene når vi får dem. Samtidig fikk vi en håpløs start på kampen, der det bredte seg en stor usikkerhet i laget. Vi ble nok også forstyrret i konsentrasjonen av munnbruken til Sterling-spillerne, samt at vi endte opp med 3 gule kort, mens Sterling slapp unna. Uansett, dette var faktisk en kamp vi burde ha vunnet, med bedre forsvarsspill, og normal uttelling foran motstanderens mål. Fortsatt god grunn for alle til å komme på treninger fremover, med andre ord:)

Håkon

Legg igjen en kommentar