G99-1: Seier mot Follo!

SKI STADION (Follo 1-2 Nesodden): Lagene hadde hver sin omgang, men det var Nesodden som kom best ut av lokalderbyet!

-Follo møtte vi også i våres da begge lagene fortsatt tilhørte førstedivisjon, et møte Follo gikk seirende 2-0 ut av, men som var jevnspilt, så vi visste at vi nok nå ville møte høstens kanskje tøffeste motstand, forteller Tommy Strand til nesoddenfotball.no.

Nesodden-keeperen holdt laget inne i kampen
I løpet av kampens første ti minutter har Nesodden allerede misbrukt to store sjanser før Follo skjønner alvoret, og da våkner de til gangs. Derfra og frem til pause er det Follo som har full kontroll og presser Nesodden gjennom omgangen.
-Vi kan takke keeper Daniel i mål for noen vanvittige redninger! To av redningene liggende fra 2-3 meters hold. Han bidrar til at det stod målløst for Follo til pause, for det kunne fort vært langt verre, sier treneren.

Mads storspilte på topp
I andre omgang snur kampbildet og Nesodden tar over spillet.
-Vi kommer til mange sjanser, og Mads storspiller på topp, og leker med forsvaret. Dette skaper et par sjanser for oss. Likevel er det Follo som tar ledelsen litt ut i 2. omgang etter et langskudd som uheldigvis går inn, forteller kaptein Casper.

Trå til 100 %
-Vi ble enige om at vi skulle trå til 100 % i andreomgangen, men får 1-0 i trynet etter bare fem minutter, men mer skulle det ikke til for at vi skjønte alvoret. Herfra tar vi fullstendig over kampbildet i resten av omgangen.

-Utlikningen vår kommer tolv minutter ut i andre omgang, signert innbytter Isac etter et innlegg fra kant som stusses videre. Follo begynner å kjenne kjøret og Mads klemmer en ball på innsiden av stanga og ut. Ti minutter før full tid kommer avgjørelsen da et nytt innlegg fra venstre kant går over alle, bortsett fra Benjamin som dukker opp på bakre stolpe og bredsider inn 1-2, konstaterer treneren.

Tabelltopp!
-Follo var ubeseiret med full pott før vi kom på besøk, og etter 80 minutters kamp i Ski står vi igjen som eneste lag uten tap i årets høstsesong noe som betyr tabelltopp! Dermed er det nå opp til oss selv, nemlig å vinne avdelingen. Neste hinder på veien er KFUM2 på Ekeberg onsdag 12. september. Vi rydder plass i bagasjen for tre nye pinner og et softis-stopp på Nesset-kiosken på vei hjem, avslutter trener Tommy Strand.

Laget fra start:
Daniel F.
Jesper P. – Isac G – Fredrik T. – Fritjof G.
Eivind A. – Casper d. C. – Sondre A. – Markus B.
Mads V. – Simon D.

Innbyttere:
Tim S. – Isac B. – Benjamin K. – Kristian S.

Målene:
1-0: Follo
1-1: Isac, assist av Tim
1-2: Benjamin, assist av Kristian

Foto: Marius Søberg

Legg igjen en kommentar