G19-1: Årets første hjemmetap

BERGER KGB (Nesodden 1-2 Ready): Nesodden har dominert i årets andredivisjon G19, og hadde kun ett tap på samvittigheten før torsdagens oppgjør mot Ready.

I fjor var G19 uslåelige på hjemmebane, men hadde et bortekamp-kompleks med flere tap. I år er det kun Rommen som har klart å slå juniorlaget i bortekamp, 1-0 på Rommensletta, mens på hjemmebane har laget vært helt uslåelig – til nå. Torsdag skulle Ready riktignok ødelegge en ellers fantastisk hjemmestatistikk.

Ready ble slått greit av Nesodden med en firemåls-margin i vårdelen av sesongen med resultatet 2-6 borte. I denne kampen møtte Nesodden et heltent Ready som helt klart skulle revansjere resultatet fra forrige møte mellom lagene. Laget skapte ikke mye, men ledet likevel 0-2 til pause. Nesodden hever seg i andre, men det ble kun med den ene scoringen av Arilas Berg Ould-Saada. Dermed gikk laget på sitt første hjemmetap i årets sesong, men også trolig det siste.

Laget ligger på en trygg andreplass, tre poeng bak serielederen Heming. Laget som vinner avdelingen rykker direkte opp til førstedivisjon, mens laget på andreplass må gjennom to kvalifiseringskamper i kampen om plass i førstedivisjon.

Laget fra start:
David S.
Oscar Halvorsen – Glenn Gulsett – Mathias Johnsen – Kristian Bøhlerengen
Vegard Jakobsen – Henrik L. – Mats Arntzen – Dino Palos
Joakim Lien – Arilas Berg Ould-Saada

Innbyttere:
Øyvind Krogstad Johnsen – Adrian T. – Walat Koger – Dennis G.

Legg igjen en kommentar