G13-1: Seier mot Hasle/Løren

BERGER STADION: «NÅR H/L FEIDE
TO STRAFFER OVER MÅL OG VI FEIDE LAGET AV BANEN, SÅ BLE DET RIKTIG SÅ TRIVELIG

Av Magnar Glimsdal

I strålende vær med 54 tilskuere (og to hunder) på tribunen og med besøk av serielederen så ble det en festaften for fotball folket søndagkveld, til tross for at stadion uret  ikke virket i første omgang, det viste seg at det var av tekniske årsaker ikke menneskelige.

 

Hasle Løren hadde slått oss i vår sesongen og gutta våre var klar for revansje, og nå viste gutta guts, dette ville vi vinne.

 

På grunn av problemer med stadion uret fikk ikke undertegnede meg seg så veldig mye hva som skjedde de første fem minuttene, men vi sier det var jevn spilt.

Med en dyktig innleid keeper Adam fra 2001, satte vi i gang. Etter 7 min for vi vår første store sjanse , da Magnus er på løp, med skuddet blir resultatløs. Like etter på har Hasle Løren sin første sjanse men Adam rydder opp.

Etter 12 min er det klart for kveldens første mål, Kasper ordner 1-0 etter flott forarbeid  av Magnus. Begge lag skaper nå sjanser og vi skaper de største !

I det 26 min er det tid for rolle bytte, nå er det Kasper som gjør forarbeidet og Magnus legger på til 2-0  !!

Nå tar vi mer og mer over, de to nevnte herrer herjer med H/L forsvaret, sammen med en opplagt Max på midtbanen presser vi motstanderen og de for ikke skapt sjanser foran vårt mål. I omgangens siste fem minutter skjer det masse, høyre backen Jørgen tar ett langt innkast som Magnus tar med seg og dribler av noen spillere legger inn til Kasper som bare kan…..  men ballen for en lei stuss og han treffer ikke skikkelig og ballen går over.

Men ett minutt etter er det Adrian som sender i vei en lekker langpassning til Magnus som setter inn 3-0 i det 34 min. Nå virker det som om det bare er ett lag på banen !! Men i det vi tror omgangen er over så får H/L ett frispark fra farlig possisjon, og med en meget vakkert spark så reduserer de til 3-1 i det lagene går til pause.

 

Andre omgang starter med ett lite H/L press, Adrian må redde ett skudd på streken allerede etter ett minutt. Og i det 11 min er det klart for en ny scoring for H/L og stillingen er 2-3 !!. Men vi kommer til hektene anført av midtbane duoen Mikkel og Oskar, og det blir nesten mål for oss når Casper sender en nydelig stikker til Preben som skyter like utenfor.

Men spillet bølger fram og tilbake. I det 17 min for H/L STRAFFE !! Gutta protesterer  høylytt , men akk Dommeren vil ikke høre og peker på krittmerket !! Men skuddet går i tverrliggeren og over !!

Dette gir oss blod på tann og i det 20 min for Magnus en passning fra Casper og legger på til 4-2 !!  men dramatikken vil ingen ende ta i det 27 min for H/L ENDA EN STRAFFE for hands !!  Men nok en gang blir ballen feid over mål !!

 

Ett minutt senere for vi frispark, som smart raskt blir satt i gang av Magnus som sentrer til Mikkel som nesten scorer. Med kaptein Carl i forsvars  rekka holder de tett de siste minuttene og det er faktisk vi som legger på til 5-2, og nok engang er det Magnus /Kasper som ordner biffen, Magnus triller ball i hatt med forsvarsfireren skuddet hans blir blokkert av keeper men Kasper ordner scoring på returen.

 

Gutta og tilskuerne jubler hemningsløst når dommeren blåser av kampen og vips så var vi foran Hasle Løren på tabellen og a poeng med Bøler på første plass.

Høst jakta er i gang !!

Legg igjen en kommentar