G16-1: Ingen god dag på jobb.

Foto: Ole Christian Eklund

Nordstrand 2 – NIF 3-0 (2-0)

Motstanden ble for stor for våre gutter da Nesodden gjestet Nordstrand 2 i går kveld. Gutta ble feid av banen.

På tabellen troner Asker i toppen. De har et stort forsprang på målforskjell og NIF har pustet dem i nakken med lik poengsum i en lengre periode. Det har vært et håp om at Asker ville gå på en smell, men nå ser det stygt ut. I teorien må Asker nå gå på to smeller på fire kamper. Det er vel lite trolig. Derfor var det svært skuffende å tape kampen mot Nordstrand 2 igår. Det ble ingen god dag på jobb for gutta.

Nordstrand kunne allerede etter åtte og et halvt sekund av kampen notere nettkjenning etter en forsvarstabbe foran Nesoddens mål og styrte for det meste alt som skjedde mellom målene. Nordstrand var et mye bedre lag og gikk til pause med 2-0.

Nesodden hevet seg noe i andre, men klarte ikke etablere eget spill. Det ble for mange touch og lite samspill. De få mulighetene NIF fikk var det heller ikke nok kraft i. Desverre måtte NIF se ballen i eget mål en tredje gang i løpet av omgangen og det var lite som tydet på at håpet om å hente inn ledelsen var tilstede. Nordstrand ble for sterke og kampen endte 3-0.

Vi har tatt en prat med Simen Mathisen og han hadde følgende å si i går kveld. – Vi har nesten ikke trent etter ferien, bare lånt ut spillere og spillt kamper. Det så jeg nå. Vi var lite samspillte og det var tydleig tegn på slitasje i laget. Det var ikke vanskelig å se at de hadde gitt opp serien etter uavgjort mot Asker. Jeg har ikke lykkes med å motivere gutta til dette. Taktisk gjorde jeg også noen feil, men det skal jeg rette opp.

-Hvis du skulle oppsummere sesongen, hva vil hovedtrekkene være?

– Gode treninger, gode holdninger og en fin innstilling til alt som jeg har lagt til rette for har resultert i den fine sesongen og fremgangen. Målet var gull, 4-5 mann i tredje divisjon, 1 mann i andre divisjon. Vi har hatt 11 mann i tredje og to i andre (en på benken) og tatt fire poeng fra Asker. Så alt i alt en meget god sesong.

-Men gullet er tapt?

– Det er aldri over før det er over. Det har vi bevist flere ganger i år. Kanskje vi kan gjøre det igjen. Vi skal gi det et forsøk, men da må noen slå Asker.

– Hva er dine ambisjoner for laget og deg selv?

– Å fortsette utviklingen av gutta, strukturen og meg selv. Det kommer opp mye bra som Nesodden kan dra nytte av i fremtiden.

 

Legg igjen en kommentar