G16-2: Tap 1-3 hjemme for Bjørndal

I kveld møtte G16-2 Bjørndal hjemme på KGB. Vi åpnet kampen bra, og spilte jevnt med Bjørndal. Ballen gikk tidvis fint mellom spillerne, men vi kom ikke til de store sjansene. Vi hadde imidlertid noen fine skudd som strøk like utenfor. Vi kom også et par ganger rundt på sidene, men klarte ikke å flytte opp nok folk i boksen til at det ble farlig. Bjørndal på sin side hadde noen driblesterke spillere som laget endel trøbbel for oss, men forsvaret eller keeper Tinius fikk ryddet opp hver gang.

Etter 5 minutter av 2. omgang glapp det dessverre i markeringene på 25 meter. En pasning fra kant fant en umarkert spiller som fikk vende opp, og skuddet endte utagbart i krysset. Etter halvspilt omgang kom en Bjørndal-spiller i duell med vårt forsvar, keeper var først på ballen, men avklaringen gikk i Bjørndalspilleren, som var først på ballen da den kom ned fra atmosfæren, og han satte ballen i åpent bur. På slutten av kampen fikk Bjørndal straffe, som fra vår del av banen virket billig. Tinius var etter ballen, men den snek seg inn ved stolperoten. Helt på tampen fikk vi frispark på 20 meter, som Carl Jonathan curlet over muren (som dukket), og keeper var sjanseløs.

Etter en oppløftende 1. omgang mistet vi mye av grepet i 2. omgang. Ballen gikk for langsomt, bevegelsene våre var for trege, og vi klarte ikke å vinne dueller. Samtidig var pasninger og mottak ikke på topp på den regnvåte banen, og dermed ble det et surt tap.

Håkon

Legg igjen en kommentar