G16-3: Knepent tap borte mot Langhus 3

Etter en meget solid 2. omgang hadde vi fortjent et poeng i bortemøtet med Langhus 3.

Vi var forberedt på en fysisk kamp mot raske Langhus-spillere, som vi forventet ville prøve å komme på gjennomløp i midten. Vi fikk en god start, og et godt løp av Carl endte med et skudd like utenfor. Deretter var det jevnspilt før Langhus tok over spillet, og scoret på et gjennomløp etter 15 minutter. Det samme gjentok seg etter 20 minutter, og 2-0 til hjemmelaget, som også ble pauseresultatet.

I pausen snakket vi om å roe ned spillet når vi hadde muligheten, og slå til på raske angrep. Carl Jonathan var et angrep alene, og herjet tidvis med Langhus-spillerne. 10 minutter ut i 2. omgang la Jakob et frispark inn i feltet, Carl J utnyttet ubesluttsomhet hos vertene, og banket inn redusering til 1-2. Vi fikk blod på tann, og kjørte omgangen. Langhus hadde få muligheter, mens vi hadde spillet. 10 minutter før full tid var Christopher på ferde etter høyt press mot Langhus. Det gode skuddet hans ble blokkert av keeper, og på returen breisidet Jakob ballen i mål. Nå eide vi kampen, men på en kontring scoret Langhus, til stor hjemmejubel. Rett etterpå scoret de på et frispark fra langt hold, men vi ga oss ikke. Carl kom på et av sine mange kraftfulle løp, slet seg forbi flere Langhus-spillere som han nærmest bar på ryggen, og satte inn sitt andre mål for dagen rett før full tid. Langhus var stort sett opptatt av å markere Carl, og selv om vi fikk mulighetene på slutten, klarte vi ikke å utligne ledelsen.

Likevel en solid kamp av gutta, og det ble en spennende kamp for oss alle sammen.

Laget: Achned, Gustav, Kasper, Mathias, Jakob, Anders, Andreas, Abel, Åsmund, Sverre, Christopher, Krisoffer og Carl Jonathan.

Håkon

Legg igjen en kommentar