G13-2: Seier mot Lille Tøyen

STOR SEIER FOR G13-2 !
Av Håkon Hake-Steffensen
FOR en flott gjeng med fotballgutter! Mens Tom-Rune ledet G13-1 på Berger, fikk jeg gleden av å lede G13-2 for 3. gang denne sesongen, på Jaer. Etter å ha ledet gutta til tap i de to første kampene i år, «lovet» gutta å vinne i min 3. kamp:) Vi var enige om å gå hardt ut i 4-4-2 formasjon, med enkle fokus for hver spiller og lagdel. Viktig å stå opp for laget og vinne dueller, for da blir det ofte seier.
Gutta gikk ut i 100, og før det var spilt 10 minutter hadde vi hatt flere store muligheter, men ballen snek seg utenfor hver gang. Etter 11 minutter fikk vi endelig hull på byllen, og det var Leo som sendte i vei et fint og flatt skudd. Så fulgte en 20 minutters periode uten scoringer, men vi var stadig farlig frempå, og to ganger traff vi treverket. De siste 4 minuttene av 1. omgang traff vi imidlertid innenfor stengene, og Leo, Andy og Peder nettet en gang hver, etter flott spill. 4-0 til oss etter halvspilt kamp.
I pausen ble vi enige om å nullstille, men vi startet omgangen litt tregt, og kom ikke skikkelig opp i Lille Tøyen, som scoret etter 5 minutter. Så tok gutta våre seg skikkelig sammen, og fant igjen stilen fra 1. omgang. På det neste kvarteret scoret Gio, Eirik, Peder og Eirik igjen, og spillet glitret:) Lille Tøyen reduserte til 2-8, men vi gikk rett i angrep og scoret ved Eirik igjen, før Leo satte sin 4. scoring for kvelden. Da spilte det ingen rolle at Lille Tøyen scoret rett før slutt på et frispark helt opp under tverrliggeren, utagbart for Sebastian.
Dette var en strålende kamp av alle gutta, over hele banen: Sebastian (2002-gutt) var helt sjef i mål, roper tydelige beskjeder, og var rett og slett strålende som bakerste mann. Peter, Nico, Filip og Markus storspilte i forsvar, og var oppi Tøyen-spillerne som vepser når de nærmet seg vårt mål. På midten briljerte Peder, Gio, Oscar, Frans og Andy med oppofrende spill og flotte pasninger, mens Leo, Eirik og Tobias (2002-gutt) på topp herjet med Tøyen-forsvarerne.
Jeg er skikkelig imponert over denne lagseieren, der alle spillerne står på for hverandre, og gjør hverandre gode. De VILLE vinne, og med godt spill gjennom nesten hele kampen, ble det en flott 10-3 seier til slutt, mot laget vi tapte 1-3 mot før sommerferien. Med denne seieren klatret vi til 4. plass på tabellen! Takk til gutta for en strålende kamp, og takk til alle dere foreldre som støttet laget på sidelinjen:)
mvh Håkon

Legg igjen en kommentar