G99-1: Opprykket ble avsluttet med enorm opphenting!

(Bjørndal 4-5 Nesodden): Nesodden snudde 3-1 til 4-5-seier borte mot Bjørndal, og hadde dermed avsluttet med stil og kan se fram til 1. divisjon neste år.

Sammendrag av kaptein Casper:

Starten av 1. omgang begynte dårlig. De styrte spillet og produserte et par sjanser. Bjørndal scorte to mål på at vi ikke følger helt med, blant annet ved at en motspiller troklet seg gjennom forsvaret vårt. Etter dette begynte vi å våkne.

Vi fikk en corner på venstre side. Casper slo den inn over hele feltet, og der ventet Simon. Ballen spretter perfekt, og han klinker til rett i mål og stillingen ble da 2-1.

Etter dette kom laget inn i en meget god driv, men kampen gikk til pause på stillingen 2-1 favør Bjørndal.

2. omgang begynte kjedelig av begge lag, helt fram til Bjørndal puttet innpå en høy, rask spiss. Han skapte farligheter med en gang, og kom igjennom forsvaret vårt og satte inn 3-1 til Bjørndal. Herifra skulle Nesodden ta over!

Vi skapte flere sjanser og pushet på for å utligne ledelsen til Bjørndal. Trener Tommy Strand gjorde noen endringer, satte inn Fritjof som spiss og flyttet Tim ned på kanten.

Like etter fikk Nesodden corner fra venstre side. Casper slo den inn, og en Bjørndal-spiller headet den opp i lufta hvorpå Tim headet den ned mot stanga. Der sto det flere Bjørndal-spillere, men traff feil på klareringen og ballen gikk i mål. Nesodden hadde redusert ledelsen til 3-2.

Ikke lenge etter kom Tim ned på høyre kanten, fintet av en spiller og fikk slått inn ballen foran mål. Der var Mads på første stolpe, og skøt ballen i stangkrysset og inn – Nesodden hadde utlignet til 3-3!

Vi fortsatte å presse Bjørndal lavt og skulle vise dem hvorfor nettopp vi skulle rykke opp fra denne avdelingen.

Markus kom så inn på venstre kanten. Han spiller ballen inn til Simon som spilte ballen ut til Casper på 25-30 meter. Han klinket til på første touch, og traff rett i krysset og Nesodden ledet nå 3-4 etter en strålende scoring.

Mot slutten kom Tim på kanten igjen. Han slo ballen inn i feltet hvor ballen til slutt spratt videre til Simon som klinket ballen i mål og Nesodden ledet 3-5! Like etter kom Bjørndals første målscorer til en ny målsjanse, han gjør ingen feil og satte ballen inn til 5-4 som også ble sluttresultatet.

Lagoppstilling:
Daniel
Jesper P. – Frederik T. – Isac G. – Tim S.
Eivind A. – Casper d. C. – Isac B. – Kristian S.
Mads V. – Simon D.

Innbyttere: Erik K. – Fritjof – Markus B. – Sondre A.

Publisert
Kategorisert som Nyheter

Legg igjen en kommentar