G16-1: Overlegent, men fortjent seier

NIF-Rustad 8-2

En knusende seier mot gjestene fra Rustad styrker G16-1 sin selvtillitt på slutten av sesongen. Gutta  var strålende fornøyde og følte at spillet var på plass.

En fornøyd Simen Mathisen konstanterer at laget nok en gang beviser hva som ligger i dem når det klaffer. Kampen startet veldig jevnt og med høyt tempo. Gode ferdigheter på begge sider hevet underholdningsverdien et par hakk for en fremmøtt gjeng med veldig entusiastiske foreldre. Etter drøye femten minutter spill begynner målkalaset. Først ut er Lukas Bjerkestrand med en nydelig scoring før NIF får et mål imot like etter. Emil Lindseth setter så 2-1.Videre to pene mål av Per Oscar Eklund før Anta Skaanseng melder seg på med en flott scoring. Per Oscar setter sitt tredje mål mot slutten av omgangen. 6-1 var beroligende og trygt da gutta gikk av banen til pause.

_OCE9593Henrik Andreas Ottosen gjorde en fenomenal jobb på kant og bidro til flere gode sjanser og avslutninger.

I andre omgang sank tempoet noe og NIF var mer defensive. Inn kom Ali Rashid og det skulle ikke ta lang tid før også han kastet seg på mållisten. Den sterke spissen og lagets motivator har vært med på å bygge relasjonene i laget og er like mye en storebror på som utenfor banen.

Siste målet fra NIF var det den meget sterke høyre backen Philip Rustad som sto for. En heading på corner som keeper ikke hadde en sjanse på å ta. Gjestene kom etter hvert på en heldig avslutning og kunne sette sluttresultatet til 8-2. Alt i alt en kamp hvor hjemmelaget var overlegent. Et samspilt, motivert og fokusert lag som etter noen litt tøffe nedturer snudde motgang til medgang.

Ettersom gutta selv har vært med på å utvikle spillet gjennom sesongen var det ekstra morsomt for dem å oppnå dette resultatet. Til tross for at Rustad ligger nest nederst. Det som er bekymringen nå er Holmlia som puster NIF i nakken med èn kamp mer og ett poeng bak. To kamper gjenstår. Skal vi beholde andreplassen må laget bite tennene sammen og holde fokus på den positive bølgen de er på nå. Det klarer dem!

Dagens spiller ble Per Oscar Eklund blandt veldig mange gode kandidater.

Legg igjen en kommentar