NIF-TV: Fantastiske scoringer sikret seier!

BERGER STADION (Nesodden 4-1 Østsiden): A-laget har ingen mulighet til å overleve i andredivisjon, og må belage seg på 3. divisjon neste år. Likevel vartet laget opp med noen fantastiske scoringer, og en enorm lagmoral.

Hovedtrener Håvard Lunde kunne fortelle før kampen at laget skulle jobbe mye mer på banen i duellene enn hva de viste mot Førde, og det var helt klart at denne beskjeden hadde gutta tatt til seg. Det ble lagt ned en heroisk innsats av spillerne. Dette resulterte også i mål.

Første målet scoret Kim Viken alt etter 13 minutter. Etter 27 minutter får Nesodden et frispark ved midtbanen, som Davidsen slår i mål – en fantastisk scoring. Like vakker skulle også scoringen til Haaken Munthe-Kaas bli, i 42. minutt av kampen curler han ballen opp i krysset. Andre omgang jevner det seg noe mer og ender med en scoring til hvert av lagene. Dermed tok Nesodden en sterk seier på eget gress.

Foto: Casper

Se målene her:

Video: Sondre Bilet

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar