G16-1: Fortsatt mulighet for gull

Nesodden møter Vålerenga 2 borte på Valle Hovin på søndag kl 2000. Asker møter Bærums Verk borte på Gommerud kl 1945. Dette blir en thriller. Asker klarer seg med uavgjort, Nesodden MÅ vinne.

Stor spenning er knyttet til helgens siste serierunde. Både Asker og Nesodden har knivet om mesterskapet gjennom hele serien. Asker har en fordel med stor målforskjell i sin favør og kan greie seg med uavgjort selvom Nesodden vinner mot Vålerenga.

Det ville være julaften, bursdag og lottogevinst samtidig om Nesoddens gutter dro dette i land og avslutter sin aldersbestemte periode med seriegull. Vi ber nå de høyere makter om at gutta når sitt mål. Vi gleder oss til kamp.

Møt gjerne opp og gi gutta den siste backingen de trenger. Dette er en unik sjanse for NIF til å vise hva klubben har å bidra med. Gutta skal opp på junior og rekrutt. Spennende tider er i vente.

 

Legg igjen en kommentar