G12-1: Seriemester!

MYKLERUD KUNSTGRESS (Nesodden 7-3 Holmlia): Nesodden G2001 har i år stilt med et 11er lag i 3. divisjon i G2000 serien og i dag skulle det avgjøres hvem som vant serien. Før siste serierunde ledet Nesodden med 3 poeng og hadde også litt bedre målforskjell enn Bjørndal på 2. plass. Motstander i siste kamp var Holmlia 2 som lå på 3. plass. Holmlia-spillerne var generelt et hode høyere enn våre gutter, men slik har det vært i de fleste kampene i år hvor man har møtt lag som har ett år eldre spillere.
G01_1

Tekst: Inge Larsen – Foto: Margrethe Fors

Det var forventet at dette skulle bli en tett og jevnt kamp, men det ble det ikke. Fra første spark var det klart hvem som både ville mest og spilte klart best fotball. Nesoddens første sjanse kom etter 30 sekunder hvor Joakim kom alene mot keeper, men hvor skuddet gikk like utenfor. Detter hadde Chris et skudd i stolpen etter 9 minutter og Elias hadde to gode sjanser rett etterpå. Etter 16. minutter kom kampens første mål hvor Elias scoret etter flott forarbeid av Chris og Håvard L. 2-0 kom etter 20 min da Chris kranglet inn ballen etter at Joakim har brukt farten sin og lagt et flott innlegg fra dødlinjen. Etter 22 min skulle det vært et mål til, men Håvard L klarte dessverre ikke å stokke beina på blank mål. Rett etterpå ble det 3-0 da Chris hadde nok et skudd i stolpen, men denne gangen var Joakim på rett sted og satte returen i mål. Etter 32 min ble Håvard L klipt ned på 20 meter etter å ha driblet et par motstandere. Frisparket plasserte Elias utagbart for keeper. Etter 35 min fikk Holmlia sin første sjanse, men Adam slo et godt skudd ut til corner og dermed stod det 4-0 til pause.

G01_5

I 2. omgang startet med en strålende pasning fra Joakim som Chris satte kontrollert i mål. Deretter fulgte en periode med mange store sjanser til Nesodden. Sander rundet keeper, men ballen strøk rett utenfor stolpen. Håvard L driblet 3 mann før han fyrte av et langskudd som gikk rett utenfor krysset. Noe ufortjent fikk Holmlia en redusering etter 11 min som kom etter et langskudd hvor deres angriper var først på returen. Etter 17 min fyrte Sindre av et strålende langskudd helt inne ved stolpen og dermed var det 5-1. Rett etterpå fikk Holmlia 5-2 etter litt nøling og sleivspark i vårt forsvar. Nesodden lot seg imidlertid ikke stresse og Julian var nær ved å heade inn et mål på en corner. Etter 33 min scoret Elias med et flott forarbeid av Birk og Sindre. På overtid satte Holmlia inn kampens siste mål på et frispark som gikk helt oppe i krysset. Kampen ebbet ut med 7-3 seier (som var flatterende for Holmlia) og dermed endte Nesodden øverst på tabellen.

G01_3

Oppsummert var dette en strålende avslutning på seriespillet. Flott spill gjennom hele kampen med veldig mange gode løp og pasninger. Julian og Emil dominerte stort i midtforsvaret. Markus, Stian, Anders og Håvard F spilte solid på backplassene mens Adam hadde full kontroll bakerst. På midtbanen løp, kjempet og driblet Birk, Joakim, Håvard L, Sindre, Sander og Alex, mens Holmlia slet mye med våre gode spisser Chris og Elias gjennom hele kampen.

G01_4

G01_2

Legg igjen en kommentar