G13-2 Avsluttet året med strålende prestasjoner!

NORDSTRAND (Nordstrand 1-5 Nesodden): Sent søndag kveld skulle NIF G13-2 avslutte sesongen mot Nordstrand3. Ila uken før kamp ble vi informert om at Nordstrand3 spilte egen breddecup samme helgen, og dersom kampen skulle gå på oppsatt dato måtte de stille med sitt 1. lag, som hadde havnet midt på i en av 1. divisjonsavdelingene. Vi tok utfordringen, og reiste opp til Nordstrand med friskt mot.

Av Tom-Rune Fagernes

Kampen startet med et lite Nordstrand press. Da dette tross alt var gutter som var vant til å spille på høyeste nivå, hadde de litt mer tempo i kroppen enn oss. Det tok ikke mer enn 6-7 minutter før Nordstrand satte inn 1-0 på et friskpark som gikk gjennom hele feltet, og datt inn i hjørnet. Ludwig nådde ikke helt ut på ballen dessverre.

Etter dette kom vi mer og mer inn i kampen. Peter, Max, Nico og Jacob hadde stålkontroll bakover, og resten av første omgang ble veldig rolig for Ludwig. På midtbanen jobbet Trym og Markus knallhardt sentral, og på kantene løp Peder og Preben opp og ned, mens Eirik og Oscar kjempet og slet fremme i angrep. Halveis i omgangen byttet vi inn Kasper, Magnus og Frans. Like etter fikk vi innkast i god posisjon. 11’er banen vi spilte på var ikke spesielt bred, og Kasper kastet helt inn på hjørnet av 5 meteren hvor Magnus var påpasselig frempå og nikket ballen kontrollert til side for keeper. Ikke lenge etter var Magnus frempå igjen. Vi kjørte kampen nå, og Nordstrand gutta ble tatt helt på senga. Vi kom i stadige angrep og like etter at vi satte inn 1-2, fyrte Magnus av igjen, keeper måtte gi retur og Kasper var påpasselig frempå og satte inn 1-3. Noen få minutter senere kom 1-4. En fantastisk pasning fra Frans inn i bakrom ble plukket opp av Magnus som fyrte av fra 16-17 meter og ballen blåste inn bak Nordstrands keeper. Fantastisk effektivt angrep både pasning og avslutning av høy klasse.

Vi gikk til pause med 1-4 mot det som skulle være Nordstrands beste menn. Trener Fagernes var ikke annet enn mektig imponert over prestasjonen så langt.

I andre omgang fortsetter kampen i samme spor. Muligens får Nordstrand noen flere sjanser, og Ludwig fikk ihvertfall gjøre et par, tre gode redninger ila omgangen. Fremover skaper vi også i andre omgang godt med målsjanser, men det blir med Magnus sin 4. skåring for dagen, etter god pasning fra Kasper (skudd i brystet) får han en perfekt første touch på brystet, drar av en stopper og triller ballen forbi keeper. 1-5 til NIF 13-2.

Vi skaper som sagt flere store sjanser i andre omgang og er minst like nærme 1-6 som Nordstrand er 2-5. Kampen ebber ut med 1-5, og med en smått sjokkert trener på sidelinjen. Dette var en stor prestasjon av gutta som stilte, og som nevnt i overskriften kanskje årets prestasjon på Nesodden G13 nivå.

Takk til Ludwig, Peter, Max, Nico, Jacob, Peder, Trym, Markus, Preben, Eirik, Oscar, Magnus, Kasper og Frans for en fin fin avslutning på seriespillet. 13-2 ender på øvre halvdel i 2. divisjon og det er mer enn godkjent.

Legg igjen en kommentar