G16-2: Stolpen sto i veien for seier!

BERGER KGB (Nesodden 0-0 Nordstrand): Nesodden hadde drøssevis av sjanser, men det endte med poengdeling mot Nordstrand.

Laget til trener Håkon Hake-Steffensen møtte Nordstrand 3 tidligere i år og vant med solide 7 mål. Med kun tre poeng mellom lagene før siste runde var det likevel knyttet stor spenning til kampen, selv om bortelaget måtte ha vunnet med 33 mål for å passere Nesodden.

Nesodden kjørte kampen stort sett fra ende til annen, og i første omgang hadde Nesodden blant annet to stolpeskudd, men ballen skulle ikke i mål denne kvelden til tross for flere store sjanser. Nordstrand spilte på seg selvtillit, og kom etter hvert inn i kampen, men det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget. Dette var en kamp Nesodden fort kunne ha vunnet med minst like mange mål som i bortemøtet.

Det endte dermed med poengdeling og Nesodden tok en respektabel 6. plass i andredivisjon G16.

Dette var en kamp laget kunne gå av banen med hevet hode og vite at de hadde gjort en meget god match, selv om samtlige sikkert gjerne skulle sett at de kunne avslutte med seier i siste kamp som guttespillere.

Troppen:
Simen Andreas, Vegard, Fredrik, Jakob, Mathias, Gard, Fisnik, Sverre, Mohammad, Emil, Carl Jonathan, Mathis, Peter, Aleksander og Erik Alexander.

Legg igjen en kommentar