G2000: Nordea Elite – Seier mot Kambo

(WG/MYKLERUD KUNSTGRESS): «EN SCORING FRA KASPER OG EN FRA MAX, SÅ BLE KVELDEN….JA, FAKTISK  HELMAKS !!!»

 

 Av Magnar Glimsdal

For egentlig å skjønne hvilken prestasjon vi var vitne til i går, må vi huske på følgende: Dagen før hadde vi  blitt slått gule og blå av Kolbotn hele 0-5 måtte vi tåle. Kambo på sin side hadde slått Snarøya 5-0 !!

To lag med helt vidt forskjellige utgangspunkt, at regnet høljet ned la også en viss demper på optimismen , men det gjaldt tydeligvis bare for oss journalister og tilskuere.

 

For hva som ble sagt inne i garderoben  må ha vært sterke saker, det ble nevnt at man skulle være «stolt av å bære drakta til Nesodden» at vi må «ofre alt» for drakta,  så da spillerne kom ut i det øsende regnværet i de skinnende hvite drakter , var det en gjeng med gutter som hadde bestemt seg…

 

Etter å ha tømt fløyta for regn fikk dommeren blåst i gang kampen og Nesodden gikk rett i strupen på motstanderen (ikke bokstavelig da) og allerede etter ett minutt hadde vi hatt vår første sjanse ett samarbeid mellom begge KCasperne og Magnus satte forsvaret og keeperen til Kambo på prøve. Og omgangen var bare 8 minutter gammel da Kasper fikk satt inn 1-0 fra skrå vinkel, hvilken start vi hadde fått !! De tilreisende dypvåte tilskuerne jublet hemningsløst !!  Kampen jevnet seg ut og det var sjanser til begge lag, i det 25 minutt hadde Mikkel ett flott langskudd som snek seg utenfor, dermed gikk spillerne til pause med en 1-0 ledelse til oss, og bare for å ha sagt det de tøffe gutta våre gikk ikke inn i garderoben for å tørke seg de stod ute i regnet for å få nye instrukser !

 

Andre omgang fortsatte som den gamle spillet bølget fram og til bake men tør påstå at det var vi som skapte de største sjansene, som da fks Magnus dundret ballen i tverrliggeren !!

Og så skjedde ting raskt , ikke ufortjent satte Max inn en kanon fra 20m (eller var det kanskje 25 ?, var det en pappa som foreslo),  men uansett så la ballen seg nede ved stolpe roten etter at Max hadde fått ballen ut fra 16meteren etter mye klabb og babb der inne. 2-0 !! og regnet stoppet !!  Men hvor lenge var Adam i paradis ?

Kambo gikk rett i angrep og fikk en corner, en perfekt slått corner traff en Kambo spiller på bakerste stolpe og headingen gikk kontant i  mål og redusering til 1-2 !! Vi var enda ikke mer enn halveis i andre omgang.

Men i stedet for å bli presset bakover var det vi som stadig skapte sjanser, Magnus hadde en kraftig duell med keeper og ballen spratt ut til en våken Peder som satte ballen i retning det «åpne» målet men en Kambo fot fikk ryddet unna, etter 15 min noterte vi oss en farlig heading fra Vetle som gikk like utenfor og vi hadde skudd som ble reddet på streken.  Vi trodde nå at vi skulle klare det og takket være Ludde så klarte vi det , kun få minutter igjen av kampen hadde Ludde det vi kaller : Matchvinner redning, Feber redning kall det hva du vil, kjempe redningen gjorde det slik at i stedet for uavgjort kunne våre spillere og publikum juble for en seier og alt er fortsatt åpent i vår pulje.  Oj som vi gleder oss til i kveld og nå ser det ut som det blir sol også, om ikke akkurat kl 20.00 på Myklerud Kunstgress men spennende blir det !!

Legg igjen en kommentar