G19: Viktig bortemål i første kvalifiseringskamp!

TRASOP KUNSTGRESS (Oppsal 2 1-1 Nesodden): G19 måtte ut i kvalifisering i håp om opprykk til 1. divisjon. I dag spilte laget borte mot Oppsal 2 i første av to kvalifiseringskamper. Der fikk Nesodden et viktig bortemål foran returmøtet på egen hjemmebane.

Joakim Lien scoret tidlig i 1. omgangen, men etter ca 31 minutter utlignet Oppsal 2. Det kom ingen scoringer i andreomgangen, men Walat Koger måtte ut med rødt kort.

Nesodden tar med seg ihvertfall et viktig bortemål foran det avgjørende hjemmemøte på Berger KGB mot Oppsal 2.

Torsdag kl. 19 på Berger KGB avgjøres juniorlagets skjebne – blir det 1. divisjon for første gang på mange år? Eller blir det et nytt år i andredivisjon? Kom og støtt de fremtidige a-lagsspillerne kjempe om opprykk til 1. divisjon!

Legg igjen en kommentar