Knepent tap mot Frigg

TØRTEBERG KUNSTGRESS (Frigg 1-0 Nesodden): I årets siste kamp ble det tap 1-0 på Tørteberg kunstgress fredag kveld for A-laget, til tross for en god kamp av halvøyalaget.

– Kampen startet i et bra tempo der Frigg hadde initiativet første kvarteret og scorer et pent mål utagbart for Bendik i mål. Deretter jevnet det seg ut i antall sjanser til tross for at Frigg hadde ballen noe mer, forteller vår nye hovedtrener for A-laget, Marcus Walfridson før han fortsetter:

– Begge lagene gjør noen bytter i pausen som fører til at Nesodden tar over mer. Siste halvtimen har vi god kontroll på kampen og skaper en del sjanser og og får flere avslutninger mot Friggs mål.

– Siste 20 minuttene spiller begge lagene med mange unge der vi nok er «yngst» med 3 av 97-årgangen, 3 av 96-årgangen, 2 av 95-årgangen, en født 1994 og to «gamlinger» født 1992. Veldig moro å se at disse klarer seg meget bra og leverer gode prestasjoner, avslutter trener Marcus Walfridson.

Laget:
Bendik Kilander (Simen Godlien i 20 min), Jakob Bjøndal, Sindre Storhaug (Mathias Johnsen i 20 min), Dennis Tjernshaugen (Henrik Lundquist i 35 min), Jo Augestad, Mads Dyrseth, Lars Neerbye, Mathias Berge (Dino Palos i 35 min), Nikolai Bjerkestrand (Øyvind Nytrøen i 45 min), Mikkel, Richard Falk Larsen (Patrick Granås i 35 min)

Utilgjengelige: Mattias Møller, Kristian Bjerke, Christian Davidsen, Andreas Flakstad, Kim Viken, Mats Vågan

Foto: Ole Christian Eklund

Publisert
Kategorisert som Menn, MSA

Legg igjen en kommentar