Ungdomsakademiet godt i gang!

Lørdag ble den andre treningsøkten med det nystartede ungdomsakademiet gjennomført. Nærmere 30 høyt motiverte spillere i alderen 13 – 16 år stod tidlig opp og trosset kulden for en morgen økt på Berger kunstgress. Tilbakemeldingene etter to gjennomførte treningsøkter har utelukkende vært positive. Det råder liten tvil om at prøveprosjektet bør etableres permanent fra neste år, kan begge akademitrenerne fortelle til nesoddenfotball.no.

Ungdomsakademiet er et ekstratilbud til spillere i alderen 13 – 16 år som har en lidenskap for fotball, et sterkt ønske om å bli så gode som mulig og som viser vilje til å oppnå dette gjennom holdninger og fremtreden på feltet. Foreløpig er det en prøveordning som går ut desember.
– Vi håper og tror at styret i fotballgruppa velger å videreføre ordningen permanent fra neste år. Antallet påmeldte spillere, interessen og de positive tilbakemeldingene forteller oss at dette absolutt bør videreføres, og ikke minst utvides til å gjelde spillere i alderen 13 – 17 år, sier akademiansvarlig Marcus Walfridson som også er ansvarlig trener for 15-16-årsgruppa.

Gruppen med 13-14 åringene blir trent av Klaus Wiik.
-Så langt har jeg et godt inntrykk av spillerne. Vi har startet litt rolig, men vil legge lista høyt både når det gjelder innsats, konsentrasjon, holdninger og struktur. Vi skal strebe etter å ha høyere tempo på trening enn det spillerne møter i kamp, og ikke minst få spillerne til å forstå hva dette betyr. Jeg tror de fikk en viss forståelse av hva det innebærer allerede i dag, forteller Wiik til nesoddenfotball.no.

Trenerne kan fortelle at de fornøyde så langt og at tilbakemeldingene tyder på at spillerne også er det. Vil du vite mer om Ungdomsakademiet eller søke opptak ta kontakt per e-post til akademi@nesoddenfotball.no.

Legg igjen en kommentar