Tjernshaugen: – Jeg blir med videre!

Dennis Tjernshaugen er den A-spilleren som hadde flest kamper fra start av samtlige i stallen i 2013-sesongen og er en viktig brikke i laget. Denne uken valgte Dennis å forlenge samarbeidet med Nesodden IF Fotball, og blir å se i A-stallen også neste år. Dermed har Nesodden sikret seg kontinuitet i laget gjennom å sikre seg ny kontrakt med Tjernshaugen.

Trives veldig godt!
– Den soleklare grunnen til at jeg blir med videre er at jeg trives veldig godt i gruppa. Det er lenge siden det har vært så gøy å spille fotball. Så lenge jeg fortsatt føler jeg kan bli bedre i Nesodden og har det gøy, var ikke valget vanskelig. En faktor til er at jeg vet at de som blir med videre er motiverte nok for å legge ned den jobben som skal til for å rykke opp i andre div igjen, forteller Dennis Tjernshaugen til nesoddenfotball.no.

Som Lars Neerbye er også Dennis Tjernshaugen en ekte NIF-gutt som har gått gradene i Nesodden IF Fotball.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar