Davidsen: -Jeg blir med videre!

Det begynner virkelig å se lovende ut med tanke på en slagkraftig A-stall for sesongen 2014. Vår kjære kaptein Christian Davidsen har endelig fått signert kontrakten som binder ham til klubben også neste år!

– Nesodden er en klubb som ikke hører hjemme i 3. divisjon! Dette er en klubb som helt klart burde ha ambisjoner om å være i 2. divisjon eller oppover, både med tanke på engasjement og medlemsantall. Av den grunn, og respekt for de alle frivillige som jobber for klubben, ønsker jeg å ta del i sesongen 2014 der den klare målsettningen blir spill i andredivisjon i 2015, forteller kapteinen til nesoddenfotball.no.

Davidsen fikk landsdekkende fokus da han scoret fra midtbanen i en hjemmekamp sesongen 2013, et mål som havnet hos TV2!

Vi trenger all den hjelpen vi kan få!
– En annen faktor er at jeg også trives veldig godt! Det er god harmoni i gruppa samtidig som det er muligheter for litt temperatur. Det er sjeldent jeg har gledet meg mer til å ta fatt på en ny sesong. 2014-sesongen blir et veldig spennende år der det kommer til å bli avgjort i de siste serierundene. Jeg håper alle som bidro i 2013 ønsker å bidra i 2014, da vi trenger all den hjelpen vi kan få for å nå vårt mål om 2. divisjonsspill 2015!

– Nesodden er en klubb som ikke hører hjemme i 3. divisjon, poengterer Christian Davidsen til nesoddenfotball.no.

Foto: Thomas Vermes

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar