Ny spiller har signert!

Mikkel Aleksander Aarstrand fra DFI har signert en ettårskontrakt med Nesodden IF Fotball for sesongen 2014!

Kanstspilleren signerte for Nesodden søndag 1. desember og skal framover spille med NIF-logoen på brystet. Aarstand blir dermed den andre nysigneringen som Nesodden henter inn i A-stallen.

Aarstad: -NIF skal ha en suveren sesong
– Det som fikk meg til å signere for Nesodden var mye på grunn av utvikling, og arena. Samtidig stortrives jeg i gjengen, og synes Marcus Walfridson er en suveren trener og ser fram til å spille med resten av laget under hans ledelse.

– Det jeg ønsker og få ut av oppholdet i NIF er størst mulig utvikling, samtidig som jeg ønsker at NIF skal ha en suveren sesong i tredjedivisjon neste sesong. Og jeg skal gjøre mitt beste for å bidra til en god sesong med resten av laget, avslutter Mikkel Aarstrand til nesoddenfotball.no.

Mikkel Aarstrand er født 1995 og føyer seg inn i rekken av unge talenter på neste års A-lag.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar