Stabæk-spiller blir ny trener for G16

Stabæk-spiller og nesoddgutt Eirik Haugstad tar over treneransvaret for Nesoddens gutter 16-lag!

Foto: www.stabak.no

Eirik Haugstad (19) bor på Nesodden, men har siden 2010 spilt for Lyn og sist i Stabæk hvor han blant annet har fått mye Adecco-erfaring under ledelse av blant annet tidligere Nesodden-trener Jan Peder Jalland. Nå velger unggutten å begynne på en trenerkarriere ved siden av livet som fotballspiller.

– Nesodden er lokalklubben min og vil alltid ha en spesiell plass i livet mitt. Derfor var valget enkelt da jeg fikk tilbud om å trene Nesoddens G16-lag. Jeg har lyst til å starte som fotballtrener, og mener jeg kan få til noe. I tillegg mener jeg at jeg selv vil lære noe når jeg nå går i gang med trenergjerningen, forteller Haugstad til nesoddenfotball.no.

Eirik debuterte i 2013 på A-laget til «De Blaa», og fullførte videregående på NTG Bærum sommeren 2013. Her tok han blant annet trener C-lisensen. Likevel har han kjennskap til Nesoddens G16-lag:

– Jeg så dem spille i Nordea Elitecup som ble arrangert på Nesodden i slutten av oktober, og ser frem til å jobbe med dem da det bor mye potensiale i laget, avslutter Eirik Haugstad.

Tirsdag 7. januar har han sin første treningsøkt på Berger med G16-laget.

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar