Rekrutteringsdommerkurs for 11-er fotball

Kristina Løkke

I januar 2014 starter Oslo Fotballkrets med nye dommerkurs. Kurset er for deg som ønsker å dømme elleverfotball. Det stilles ikke krav om gjennomført klubbdommerkurs men det kan være en fordel å ha dette som bakgrunn, kan man lese på fotball.no!

Les mer her: Rekrutteringsdommerkurs for 11-er fotball (fotball.no)

Det er ikke lenge til før årets fotballsesong skal sparkes i gang. Da er også tiden kommet å utdanne nye rekrutteringsdommere. Etter at Oslo Fotballkrets la ut informasjon på sine nettsider så ble det første kurset nesten fulltegnet med en gang. Dette kurset starter nå førstkommende mandag med 30 påmeldte deltakere (som er maks).

I tillegg til dette blir det to kurs til før sesongstart. Det andre kurset starter 27. januar og det siste starter 24. februar. Mer om kursene og påmeldingsskjema finner du på fotball.no ved å gå HIT.

Da det kan være trangt om plassene med maks deltakere på 30 stk. pr. kurs, kan det lønne seg å være tidlig ute med påmeldingen.

Legg igjen en kommentar