NIF Fotball søker materialforvalter!

Fotballgruppa søker materialforvalter til arbeid i utstyrsboden på Berger Idrettspark, en kveld i uka. Stillingen godtgjøres etter avtale.

Materialforvalter fører løpende lister over utstyr- og forestår innsamling, utdeling og omfordeling, og sørger for at det er ryddig og oversiktlig i utstyrboden. Noe reperasjon av utstyret. Materialforvalter bestiller nytt utstyr etter gjeldende regler og budsjett, og leverer lister over utstyr til fotballstyrets logistikkansvarlig. Utstyrsboden er lokalisert i Berger Idrettspark.

Vår nåværende materialforvalter gir seg etter 4 år, men vil være tilstede i en periode for overlapping, slik at den som tar over får en god start. Nesodden IF Fotball er en gruppe i idrettsforeningen der idealer som «flest mulig, best mulig og lengst mulig» er viktig. Du vil bli en del av et miljø med engasjerte mennesker. Vil du bli med på laget så ikke nøl med å ta kontakt!

Ring styreleder i NIF Fotball, Lars Fanebost, på telefon 932 34 849 for nærmere informasjon.

Legg igjen en kommentar