Ny spiss har signert for Nesodden!

Karl Marius Aksum har signert for Nesoddens A-lag og føyer seg inn i en meget spennende stall for 2014-sesongen.

Spissen signerte nylig en ettårskontrakt for Nesodden IF Fotball
– Jeg ble kontaktet av Marcus, som la frem sine tanker og ideer på en måte jeg likte godt. På grunn av skader har jeg ikke spilt siden mai, og trengte derfor å få tid til å komme i form, noe Nesodden legger til rette for, forteller 23-åringen til nesoddenfotball.no.

Bli toppscorer og rykke opp med laget
Aksum spilte 27 obligatoriske kamper i 3. divisjon og ni i 2. divisjon for Mjølner. På disse kampene rakk han å score 29 mål og hadde 13 målgivende. Men denne bakgrunnen har han satt seg tydelige mål for kommende sesong.
– Jeg har tre hovedmål. Nummer en er å holde meg noenlunde skadefri, nummer to er å vinne serien og rykke opp med laget, og nummer tre er å bli toppscorer i avdelinga, avslutter Karl Marius Aksum.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar