Ny forsvarspiller har signert!

Terje Tangen signerte nylig kontrakt for Nesoddens A-lag. Han har en fortid i blant annet Moss FK, Sarpsborg FK og Sprint-Jeløy. Nå skal han spille i svart og hvitt denne sesongen.

– Det var mange gode grunner til å velge Nesodden, men kort sagt så la Marcus frem et godt opplegg og gode tanker for sesongen 2014 som jeg ble fristet av, og som jeg gleder meg til å bli en del av. Må jo også legge til at det var ekstra hyggelig å bli møtt av den blide gjengen i støtteapparatet med Vidar i spissen når man skulle se på forholdene i klubben.

– Målet er å bidra sterkt til at vi gjør en god resultatmessig sesong, med 100% innstilling og hard jobbing på trening og i kamp. Som forsvarsspiller er det jo ikke noe som er bedre enn å holde nullen, og framover må det være ett mål i hver eneste kamp, forteller Terje Tangen til nesoddenfotball.no.

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar