Dette er laget mot Follo!

Dette blir vår første treningskamp som vi først og fremst ønsker å bruke for å få igang fotballkondisjonen. Derfor spiller de fleste kun en omgang slik at vi får en forsiktig progresjon i belastning i oppkjøringen. Vi får se mange spillere i aksjon mot et meget godt fotballag og håper det gir noen gode individuelle og kollektive innspill. Ikke minst blir det en nyttig erfaring for de yngre spillerne som får en god referanseramme som kan hjelpe dem i sin utvikling videre, forteller hovedtrener Marcus Walfridson til nesoddenfotball.no.

Toppen per nå:
Besarion Kodalaev, Bendik Kilander, Jo Augestad, Sindre Storhaug, Terje Tangen, Andreas Flakstad, Matias Skindlo, Øyvind Nytrøen, Jesper Bugten, Dennis Tjernshaugen, Christian Davidsen, Dino Ligonja, Mathias Berge, Dino Palos, Mikkel Aastrand, Mads Dyrseth, Walat Koger, Arilas Berg Ould-Saada, Kim Viken, Karl Marius Aksum.

Ikke tilgjengelige fra A-troppen: Patrick Granås (skolereise), Henrik Lundquist (skadet), Jakob Bjøndal (skadet), Lars Neerbye (reise), Mathias Møller (skadet), Tallak Bright-Taylor (spiller rekruttkamp lørdag).

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar