Knepent tap mot KFUM

(KFUM 3-2 Nesodden): Nesoddens rekruttgruppe bestående av juniorspillere fikk i dag bryne seg på de rød-hvite spillerne til KFUM. Under ledelse av Jan-Vidar Syvertsen ble det kun et knepent tap.

– Kampen begynte dårlig for vår del og slet med det meste de første 20 minuttene. Vi kom bedre med utover i omgangen, og mot pause produserte vi noen gode muligheter. Simon Steinsvik setter inn 1-1 ti minutter før pause, forteller trener Jan-Vidar Syvertsen til nesoddenfotball.no før han fortsetter:

– Andre omgang startet brukbart, men det tar litt tid før sjansene kommer. Per Oscar Eklund ble flyttet frem som spiss og satte en fin scoring ti minutter ut i andreomgangen. Så datt vi sammen og slapp inn et par billige mål. Vi tar med oss det positive før neste kamp som er mot Langhus A-lag, avslutter den nye rekrutt-treneren.

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Aleksander Rosef og Dennis Granås – begge fikk en omgang hver.

Publisert
Kategorisert som MSB

Legg igjen en kommentar