Tore Bjelland ny styreleder!

Etter at Lars Fanebost trakk seg tok Tore Bjelland (til høyre på bildet) over stafettpinnen som ny styreleder i fotballgruppen for de neste to årene.

– Jeg har lenge vært involvert i fotballen på Nesodden, både som tidligere spiller i barne- og ungdomsårene, og som trener for laget til min sønn i de første årene hans som fotballspiller. Når han nå er litt eldre, lagene samles fra klasselag til Nesoddenlag for trinnet, er jeg ikke lenger involvert som trener. Ønsket om å involvere seg i fotballen på Nesodden er fortsatt til stede, og jeg føler at rollen som styreleder er en god måte å gjøre det på, forteller den nye styrelederen til nesoddenfotball.no.

Viktig del av kommunens tilbud
– Nesodden IF Fotball drives idag av en rekke dyktige og engasjerte mennesker, som brenner for fotballen. Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av den gruppen, og å få være med å bidra til at fotballgruppen fortsetter å være en så viktig del av kommunens tilbud til barn og ungdom.

– En fotballklubb som Nesodden er i stor grad avhengig av de frivillige, som har ressurser og ønsker om å engasjere seg. Dette er holdninger og verdier jeg selv tror veldig på, og en viktig grunn til at jeg også ønsker å bidra.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som styreleder i Nesodden IF Fotball, avslutter Tore Bjelland.

Publisert
Kategorisert som Klubben

Legg igjen en kommentar