G19-2: Tap mot Ski G17

SKI (Ski 5-1 Nesodden): Tirsdag kveld møtte vi Ski i treningskamp på Ski kunstgress. De stilte med et G17-lag (blanding av G97 og G98), og det passet oss godt, siden vi er et rent G97-lag. Mot et raskt og teknisk Ski-lag klarte vi imidlertid ikke å henge helt med i svingene, og tapte til slutt 1-5.

Av Håkon Hake-Steffensen

Før kampen fokuserte vi på å komme skikkelig igang fra første spark på ballen, med høyt press, og full innsats med en gang. Spillerne på Ski var både raske og tekniske, og selv om vi presset dem høyt, beholdt de roen i spillet sitt. Vi ble litt for stresset når vi vant ballen, og med unødvendig mange feilpasninger, ble vi løpende mye i mellom.

Etter 20 minutter scoret Ski, og de fikk en ny nettkjenning 10 minutter senere. Rett før pause scoret de på nytt, og dermed 0-3 ved halvspilt kamp. De to første målene kom etter hurtig spill, gjennomløpninger og skudd, mens det siste kom etter klabb og babb foran vårt mål.

I pausen måtte vi justere litt i laget, og trekke kantspillerne mer inn i banen når vi forsvarte oss. Samtidig ble vi enige om et litt lavere press, og mer ro i vårt eget oppbyggende spill. Ski fortsatte med å trille ball, men vi fikk mer kontroll på forsvarsarbeidet vårt, og tvang Ski til avslutninger fra langt hold, som stort sett gikk over mål. Vi kom til noen angrep, men på den raske banen ble det bare nesten. Ski fikk et heldig mål etter halvspilt 2. omgang, og på slutten av kampen scoret de etter at ballen hadde vært over dødlinja vår. Dette var vanskelig å se for dommeren, så vi må lære oss å spille til dommeren blåser. Rett før full tid kom vi på et fint angrep, David ble felt innenfor sekstenmeteren, og han scoret selv sikkert fra straffemerket.

Keeper Tinius (G98) ble skadet i en duell midtveis i 2. omgang, og Achmed var sporty og tok over keeperhanskene. Han videreførte det gode keeperarbeidet som Tinius hadde stått for, og ingen av keeperne kunne lastes for noen av målene.

Lærdommen etter kampen blir at vi er avhengig av mer stabilt oppmøte på treninger, slik at vi kan spille laget bedre sammen. Kampen viste at mange sliter med ballmottak og pasninger i pressede situasjoner. På den positive siden skal nevnes at vi jobbet hardt for å vinne ballen, og ved balltap var det mange som tok lange løp tilbake i eget forsvar. Vi er i vårt første junior-år, og vi trenere ser konturene av et meget godt lag, med en fin og sammensveiset gjeng. Nå må vi trene godt frem til neste treningskamp, som er hjemme på KGB lørdag 8. mars, mot ROS Jr. 2.

Laget: Tinius (G98), Vegard, Fredrik, Omar, Peter, Fisnik, Erik Alexander, Carl Jonathan, Peder, Jakob, David. Innbyttere: Anders, Preben, Trym, Sigmund, Achmed.

Publisert
Kategorisert som G19-2

Legg igjen en kommentar