A-laget vant underholdende treningskamp mot Modum

Kim Viken i kampen mot Modum

Lørdag 1 mars spilte Nesoddens A-lag treningskamp mot Modum. To lag som i 2014 skal spille i 3-divisjon. Modumlaget har den tidligere toppspilleren Benny Olsen som spillende trenen. Modum startet også med Rune Hagen, en spiller med en fortid i Hønefoss, Strømsgodset, Vålerenga og utenlandske proffklubber.

Vi som så kampen mot Skedsmo mener Nesodden ikke var til å kjenne igjen. I dag sto ikke ikke gutta med lua i hånda som mot Skedsmo (tap 1-6). Guttene leverte med trykk og intensitet og langt høyere presisjon. Og det ble underholdende.

Allerede etter 1 minutt var kampens beste spiller Kim Viken (bildet) frampå og stanget inn 1-0.

Etter 15 minutter blir Kim spilt gjennom og får straffe etter felling. Lasse Nilssen plasserer ballen kontant midt i mål etter at keeperen kaster seg tidlig ned mot høyre.

Nesodden viser småpent spill, og backrekka med Jo, Dennis, Terje og Mathias er solide. Men etter ca 25 minutter oppstår en situasjon der Nesoddengutta stopper opp og roper på offside. Dommeren mener noe annet, og 1-2. Gutter, spill til dommeren blåser i fløyta…

Vi liker det vi ser. Gutta er langt flinkere til å orientere seg, vrir spillet pent ved flere anledninger og «jobber seg oppover langs kælken». Det blir sjanser av slikt. Modum var flere ganger på tynn is når Nesodden kjører overganger.

Det er god bevegelse framme, og Kim er flink til å true bakrom. Det skaffer rom foran stopperne, et rom som Christian Berge pent og kontrollert utnytter når han setter inn 3-1 til NIF. Før pause oppstår igjen en diskutabel situasjon der dommeren mener en Modum redusering er ok, mens Nesodden mener en annen spiller står offside og må betraktes som med i spillet. 2-3.

Etter pause banker Modum tidlig inn 3-3 – helt utagbart for Bendik Kilander etter innlegg fra venstre. Målet var den vakre sorten. Men ikke så vakkert som når Christian Davidsen 10 minutter senere lader kanonen fra 20 meter banker ballen utagbart forbi Modums keeper. 4-3 til NIF.

Banespillet er nå ganske jevnt. Terje Tangen har måttet gå ut med en skade vi mistenker kan være et brudd i en tommel. Vi krysser fingra Terje og ønsker deg rask «recovery». Lasse har nå overtatt Terjes stopperplass, og Henrik Lundquist har kommet inn på sentral midtbane. Nesodden jobber godt, og 10 minutter før slutt spilles Kim Viken vakkert gjennom, vipper ballen over keeper og dytter den i mål. 5-3 til Nesodden. Resultatet står seg kampen ut.

Som nevnt innledningsvis så var dette et stort løft siden Skedsmo kampen, og nå gleder vi oss til fortsettelsen.

[video_analyzer id=»4078″]

Publisert
Kategorisert som MSA

Legg igjen en kommentar