Jentedag på akademiet

Vi ønsker å gi et kvalitativt tilbud til jenter som ønsker å spille mer fotball etter skoletid. Vårt mål er å gi gode opplevelser gjennom lystbetont og kvalitativ trening til alle som ønsker! Det er helt sikkert mange jenter som ønsker seg mere fotballtrening og vi står klare til å ta dem emot!

For å gjøre det enn mer spennende så velger vi nå å legge spesielt fokus på jentene en dag i uka. Denne dagen skal ikke bare være trening sammen med andre jenter uten og en dag der vi henter inn inspirerende gjeste-trenere fra andre klubber i Toppserien og lokale profiler i løpet av året.

Barna får frukt og et lettere måltid som blir servert i kiosken på Berger før og etter trening. Vi er til stede mellom kl 14-16.30 med treningstart ca 14.40 og en varighet til ca 16.10. Jentedagen er lagt til mandager.

Påmelding gjøres på vår hjemmeside her.
Ved spørsmål ta kontakt med akademiansvarlig Marcus Walfridson på e-post: akademi@nesoddenfotball.no eller telefon: 47357981

Legg igjen en kommentar