Dommerkurs for klubbdommere!

Kristina Løkke

Mandag 24. mars blir det gjennomført et nytt kurs for klubbdommere i Nesodden på Berger – i barnehagens lokaler fra kl. 18:15

Kurset er åpent for alle – som har fylt 12år, og gjennomføres for de som ønsker å dømme fotball i barneklassene for 5er og 7er fotball. Kurset tar sikte på å gi innføring i å lede kamper. Du trenger ikke å ha spesielle forkunnskaper for å delta på kurset, men det er en god erfaring å ha spilt/spille fotball selv. Vi starter opp kl 18.15 og holder på med teoretisk gjennomgang i ca 2 timer, samt dømming i praksis i forbindelse med cupen førstkommende helg etter kurset. Begge dager er mulig å dømme.

Kurset er gratis for alle som er medlem av Nesodden IF, og påmelding skjer ved henvendelse til vår dommeransvarlig Reidar Thomassen.

Velkommen til kurs!

Legg igjen en kommentar