G16-1: Seier mot Kolbotn!

BERGER KGB (Nesodden 6-1 Kolbotn): Etter tre strake tap i treningskamper var det igjen duket for en god seier mot Kolbotn for vårt G16-lag.

G16-1 hadde spilt fem treningskamper før oppgjøret mot Kolbotn, hvor to hadde endt med seier og en målforskjell på -2 mål totalt. Mot Kolbotn skulle både mål- og seierstatistikken snu. Laget leverte en god kamp mot et noe amputert Kolbotn-lag, men det var Kolbotn som skulle ta ledelsen. Etter 13 minutter kom vertene på etterskudd etter en stikker, spissen til Kolbotn ble felt og fikk dermed tilkjent straffe. Straffen plasserte gjestene til side for vår keeper og Nesodden lå dermed under.

Til tross for baklengs på straffe var det Nesodden som kom til de store sjansene, men det tok 10 minutter for vertene å utlikne resultatet. I det 23. kampminutt spilte Daniel gjennom til Fredrik som vakkert plasserte ballen i mål. Og herfra og ut omgangen var det Nesodden det skulle handle om på banen. Etter 32 minutter scorer spissen Hadi på gjennomspill fra Oscar, og kampen var knapt satt igang igjen før Hadi igjen skulle score, denne gang på pasning fra Martin. Rett før pause skulle Thomas stå for dagens prestasjon. En vakker scoring på avstand som ble slått hardt opp i nettaket, og Nesodden ledet komfortabelt 4-1 til pause.

Andre omgangen gikk Kolbotn igang med friskt mot, og var farlig frampå ved flere anledninger de første ti minuttene hvor Nesodden slet med å få stoppet angrepsforsøkene. Likevel tar laget seg sammen og hevet spillet på banen, og etter 67 spilte minutter scorer den tidligere stopperen Fredrik igjen, på pasning fra Martin. Herfra og ut var det stort sett ett lag på banen, og helt på tampen av kampen sikret Hadi seg sin hattrick etter målgivende pasning fra Fredrik. Dermed har G16-laget en positiv målforskjell på +3.

Mål:
0-1 Kolbotn (straffe – 13. min)
1-1 Fredrik (assist av Daniel – 23. min)
2-1 Hadi (assist av Oscar – 32. min)
3-1 Hadi (assist av Martin – 34. min)
4-1 Thomas (40. min)
5-1 Fredrik (assist av Martin – 67. min)
6-1 Hadi (assist av Fredrik – 79. min)

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Mathias inn for Kasper (41. minutt)
Sander D. inn for Daniel (51. minutt)
Sander M. inn for Oscar (51. minutt)
Kornelius inn for Hadi (51. minutt)
Hadi inn igjen for Thomas (60. minutt)

Publisert
Kategorisert som G98-1

Legg igjen en kommentar